Zekerheid

Kies voor zekerheid

Hier zijn drie overtuigende redenen die aantonen waarom wij de juiste keuze zijn voor uw merkgerelateerde restvoorraden en voorraadbeheerbehoeften:

  • Betrouwbaarheid: De Vijzel Trading heeft sinds 2001 een sterk trackrecord opgebouwd in het veilig beheren van merkgerelateerde restvoorraden. Onze lange geschiedenis en tevreden klanten getuigen van onze betrouwbaarheid en expertise in de branche.

  • Discrete verkoopkanalen: Wij bieden fabrikanten en merkeigenaren de mogelijkheid om restvoorraden te verkopen via onze wereldwijde grijze verkoopkanalen, zonder negatieve invloed op hun merken of reguliere verkoopkanalen.

  • Persoonlijke service: Bij De Vijzel Trading streven we ernaar om elke klant en leverancier een persoonlijke service te bieden. Ons deskundige team staat altijd klaar om u te ondersteunen, adviseren en uw vragen te beantwoorden, zodat u de beste oplossingen krijgt voor uw voorraadbeheer en verkoopbehoeften.

Toegewijd aan onze 250+ Klanten

Bij De Vijzel Trading zijn we trots op onze sterke klantenbasis van meer dan 250 tevreden klanten, waarvan minstens 100 wekelijks orders plaatsen. Dit succes weerspiegelt onze toewijding aan uitstekende service en betrouwbare oplossingen voor merkgerelateerde restvoorraden en voorraadbeheer.

250+

Actieve klanten

100+

Wekelijkse terugkerende klanten
banner-13